Prijava

  •  

 

 

Za vas smo razvili različna usposabljanja, delavnice in treninge

 

Koledar razpisanih delavnic:

Datum Tema in izvajalec
junij, 2018 Moja kariera 50+
junij, 2018 Povratna informacija kot temelj uspešnega sodelovanja
junij, 2018

Graditev medosebnih odnosov v digitalni dobi (Čustvena inteligenca)

 junij, 2018 Prepoznavanje in reševanje konfliktov
   
   
   
   

 

7 razlogov zakaj so naši treningi učinkoviti

 

  • Pred izvedbo delavnic udeležence testiramo, ugotovimo njihov preferenčni učni stil in jih v skladu s tem tudi izvedemo.
  • Pri nas je trening proces in ne enodnevno srečanje. Na delavnico vas pripravimo in tudi po izvedbi skrbimo, da naučeno prenesete v prakso. Trener vam je na razpolago, kadar vam na kakšni točki primanjkuje motivacije ali ste naleteli na oviro.
  • Pristopamo celostno. Pomagamo vam izbrati vsebine, ki jih najbolj potrebujete za hitro in učinkovito uresničevanje ciljev.
  • Pri praktičnih vajah izhajamo iz vaših aktualnih potreb. Tako je trening učinkovit del vašega delovnega procesa, ki vam pomaga pospešeno razvijati sebe in vaš poslovni uspeh.
  • Spremljamo napredovanje vaših zaposlenih in vam pomagamo strateško načrtovati nadaljnje izobraževanje, da bi tudi v prihodnje osebnostno in strokovno rastli tako vi kot vaš poslovni uspeh.
  • Naši trenerji se nenehno izobražujejo. Treninge izvajajo na kreativen, zabaven, dinamičen način, ki vam prinaša vpoglede vase, nove izzive, veščine, izkušnje, in povezuje tim. Z nami razvijate svojo kreativnost in inovativnost, dvigujete kvaliteto dela, storilnost in pozitivno energijo.
  • Znanje posredujemo interdisciplinarno in tako povečamo njegovo dodano vrednost ter prihranimo vaš čas in denar, saj se dotaknemo več tem hkrati.

 

Kako prebudimo vaše potenciale?

 

Na naših treningih se vsak Potencial zbudi, ker noče zamuditi priložnosti za učenje in razvoj. Pri tem se kot skozi igro lahkotno spoznavamo, izražamo in uživamo v tem, kar smo. Potenciali se začenjajo zavedati svojega poslanstva in kreativne moči. To jih prebuja. Bolj kot so Potenciali prebujeni, boljše ideje dobivamo in večja je naša motivacija, da jih čimprej pretvorimo v cilje. Vse, kar se vam je do tega trenutka zdelo še kot problem, vaš prebujen Potencial odstrani ali spremeni v izziv. Napredek mu daje zadovoljstvo, vam pa prinaša nove poslovne zmage.

Proces prebujanja vašega Potenciala:

 

 

Naši trenerji in coachi s pomočjo svojih strokovnih znanj in raznih orodij zelo dobro prepoznavajo vaše speče Potenciale. Uspešno ugotavljajo vzroke, zakaj so zaspali in glede na to pripravijo strateški načrt, kako jih bodo zbudili. To se zgodi v procesu coachinga ali treninga, ki je pripravljen individualno za vaše specifične potrebe.

 

Pošljite povpraševanje