•  

Na naših delavnicah vas bodo spremljali in vas vodili

 

Zvezdana Lubej

Coach

-Country manager Profiles International Slovenia in certificiran trener Profiles International,

-NLP Coach Practicioner (mednarodni certifikat INLPTA) in SDI trener,

-več kot 15 let delovnih izkušenj na različnih vodstvenih pozicijah, 

Dela z organizacijami in posamezniki pri razvoju organizacij, razvoju mehkih veščin, vodstvenih kompetenc, optimizaciji procesov, uvajanju in postavljanju kadrovskih procesov, knowledge managementa in kot svetovalka pri selekciji kadrov.

Judita Ledić

Coach, Trener

-15 let izkušenj v vlogi vodje službe za razvoj zaposlenih,-Univerzitetna diplomirana sociologinja kadrovske in pedagoške smeri,

-licencirana svetovalka Profiles International, opravljena prva stopnja transakcijske analize in aktivna članica profesionalnih združenj,

-prejemnica Priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri GZDBK.

Ima tudi številne izkušnje na področju izobraževanja in usposabljanja. V zadnjem letu je intenzivno izvajala delavnice in usposabljanja s področja mehkih veščin vodenja in razvoja osebnostnih kompetenc. Je tudi coachinja vodstvenemu kadru na področju razvoja vodstvenih veščin. 

 

Andreja S. Koderman

Trener

-strokovnjakinja za vzpostavljanje in razvoj HRM-ja, 

-15 let izkušenj z zahtevnim projektnim delom,

-diplomirana ekonomistka – specialistka managementa, licencirana svetovalka Profiles International, članica društva moderatorjev Slovenije.

Svetuje na področju sistemizacije delovnih mest, vzpostavitve modelov kompetenc, razvoja kadrovske funkcije v podjetjih in upravljanja s človeškimi viri, delovno pravne zakonodaje, selekcije kadrov, profiliranja zaposlenih, razvoja in vpeljevanja motivacijskega sistema nagrajevanja.

 Spela_Vauhnik

Špela Vauhnik

Coach, Trener

-Master Coach po mednarodni licenci INLPTA,

-univerzitetna diplomirana ekonomistka in licencirana svetovalka Profiles International,

-Vzpostavila je učinkovit interni sistem izobraževanja zaposlenih za področje komuniciranja.

Kot svetovalka deluje na področju strateškega načrtovanja, trženjskih procesov v storitvenih organizacijah, vodenja in motivacije zaposlenih, prodajnih veščin ter na področju poslovnega in osebnega cocahinga v podjetjih.

Miha Bavec

Coach, Trener

-NLP Master Coach (mednarodni certifikat INLPTA). 

Usmerja se predvsem na razumevanje odnosnih procesov v organizacijskem okolju. Pri svojem delu je usmerjen v doseganje osebnostne spremembe pri posameznikih in povečevanju učinkovitosti pri organizacijah. Njegovi treningi so intenzivni in učinkoviti. Udeleženci jih dojemajo kot zelo uporabne in koristne za svoje delo in življenje, saj jim ustvarjajo hitre pozitivne spremembe. 

 

 

Anita Čolić

 

Trener

Iris Kaiser

Trener

-Diplomirana psihologinja,

-licencirana svetovalka Profiles International